Steigen Næringsforum

Reiselivsclusteret på Nordskot nominert til OPPLYST-pris 2018

Steigen Næringsforum har nominert de fire reiselivsbedriftene på Nordskot og øyene samlet til I-vinden prisen under OPPLYST 2018-arrangementet 3. mai i Bodø - Årets viktigste møteplass for næringslivet i Salten. 

 

Reiselivsclusteret på Nordskot -

består av fire komplementære virksomheter:
Nordskot Brygge AS, v/John Åge Handberg og Marit Sjøvoll
Manshausen Island, v/Børge Ousland
Naustholmen Adventure Island, v/Randi Skaug
Villa Haugen Boutique Hotel, v/Unni Johnsen og John Magne Birkeland
 

Begrunnelse for nominasjonen:

Etableringen har ført til flere nasjonale og internasjonale priser. Spesielt gjelder det Manshausen / Børge Ousland for gjestehyttenes arkitektoniske utforming og plassering på øya. Bedriftene er sterkt til stede i sosiale medier og har med sine konsepter, profileringer og samarbeid gjort Steigen og egne destinasjoner til et høyaktuelt reisemål. Den store oppmerksomheten rundt konseptene og gründernes sterke nettverk har satt fart i markedsføringen av den enkeltes merkevare og av stedets naturgitte muligheter. Virksomhetene har besøk fra hele verden, og som oftest via Bodø lufthavn.

Bedriftene er magneter for positiv omtale etter gjestenes opplevelser, både når det gjelder natur, mat og service.  Omfanget av redaksjonell omtale og anmeldelser i anerkjente tidsskrifter, så vel nasjonale som internasjonale, er imponerende. Bedriftene har virkelig bidratt til å gjøre oss som bor i Salten stolt av hva regionen kan tilby.  
Steigen Næringsforum har registrert det gode samarbeidet bedriftene i mellom, for å kunne gi et best mulig tilbud til større grupper av gjester. Virksomhetene utfyller hverandre i et større markedsperspektiv, samtidig som hver enkelt bedrift har fokus på utvikling av egen merkevare. Vi ønsker å synliggjøre den totale styrken dette medfører, ved å nominere bedriftene samlet som et I-vinden
reiselivscluster.

Nærmere om bedriftene kan leses her